rakan taulan :)

juz click if u like it..

Ahad, April 25, 2010

I Don’t Want To Miss A Thing...

I dont want to miss a Thing...


where every time i spend with u is a moment i treasure.


.
.
.
dalam kesibukan dok mengemas bilik....belek2 buku mna ptut dsmpan...
aku trjumpa sumthing yang mmbuatkan aku terfikir ttg prasaan aku skg ni...
...actually bnda ni xdak pa2 pn, mgkin aku yg terlalu over atau terlalu amik kesah sgt kot, sbb tu walau hnya skeping krtas, sebaris ayat yang pada org lain bnda tu xdak mkna pn...tapi bagi aku bnda tu pnting...mggambarkan 'to gether2'...hahak...

.
.
.

aku post gmbr kt sni bukanlah aku ingin mengembalikan nostalgia 'percintaan' disbalik skeping kertas tapi apa yang ingin aku tunjuk adlah nostalgia 'persahabatan' kt sni...erm...





haha...ni la kja aku...conteng2 time kuliah brlangsung...aku mmg cmni...tak bley dok diam tangan ni..hahak, truk kan aku ni...tapi aku mmang ska bnda2 cmni...seni2...hihi







ikhlas dari HATI