rakan taulan :)

juz click if u like it..

Jumaat, Mei 17, 2013

pre order OBUSE TINT , odbo TINT & GLOSS, CATHY L-GLUTA MAGIC CREAM.


Salam semua.

Cik Ways kembali lagi. maaf ye, lama dah x update kat sini. lil bit bz skit. apa prtanyaan untuk respons yang lebih cepat sila la sms cik ways k. 019 5158592.

ok since banyak yang sms n order cathy l-gluta magic cream dari cik ways. cik ways decide nak buka pre-order untuk magic cream tu. senang boleh cikways amik banyak2 terus. ok. bagi sesiapa yang nak order cathy cream tu boleh bank in kat cik ways terus ye. before that sila sms dulu ye.

harga sudah termasuk postage utk semanjung.

1pcs    = rm30
5pcs    = rm110
10pcs  = rm200

pre - order di buka sehingga 31 mei 2013. by 3rd June, cik ways akan proceed semua order2 anda. tq.
*kalau rasa mahal boleh nego ye, pm me. tapi cikways rasa ni dah murah kot. plus berbaloi la. 138ml  tahan lama. dalam sebulan pun belum tentu abis kalo cikways pakai la.

jom. tengok review kat bawah ni. cik ways teringin nak pakai la yang tony moly lip tint tu, tapi cari x jumpa pulak kat sini. dalam tenet da banyak. so, terjumpa la yang obuse and odbo lip tint ni. igt nak amik satu je. grab je la dua2.. banyak pilihan warna.

yang paling mahal cikways pernah jumpa rm20. paling murah rm10. so, kat sini cik ways nak buka juga pre order untuk obuse and odbo lip tint ni jugak. 1pcs cikways bagi rm8 je.

harga tanpa postage. postage semanjung add on rm6 je.

1pcs = rm8
5pcs = rm35
12pcs = rm50



suka sangat dengan kaler dia. plus ringan je tekstur dia. serius.
untuk satu botol ni tahan la dalam sebulan. kalo cikways ni 2bulan la, jarang2 pakai kan.


suka2..



nak, ni cikways pakai yang obuse punya tu..suka. ringan je rasa. suka2.


ni yang odbo pulak ye. ada 3 kaler jugak



available dalam 3 warna iaitu :
♥ apple red
♥ cherry pink
♥peach orange

Berat: 30gm


Liptint Obuse mudah diserap,tahan lama dan membuatkan bibir tidak nampak pucat.

Liptint Obuse adalah water based,so tidak seperti lipstick atau lipgloss yang bertekstur berat.

Kelebihan Liptint Obuse :

~ Warna Alami dengan pemakaian secukupnya
~ Tahan lama hingga 4-6 jam,awet dibibir tidak mudah luntur walaupun saat makan dan minum
~Liptint tidak membuat bibir kering kerana mengandungi jojoba oil dan stiva ekstrak
~ Diperkaya dengan Vitamin E
~ Packing yang kecil sehingga mudah dibawa kemana-mana
~ Pemakaian yang lama hingga 1-2 bulan
~ Dapat digunakan sebagai pemerah pipi

Tips Pemakaian :

~ Setelah mengaplikasikan Liptint dalam bentuk dot-dot 2-3 dot,segera ratakan,jangan ditinggal dalam waktu lama karena cepat kering dan susah hilangnya
~ Pastikan saat meratakannya benar-benar merata kalau tidak akan terlihat tidak natural.
~ Dapat digunakan sebagai Blush on atau cheek stain,cara pemakaiannya sama dengan di bibir

Lip tint atau lip stain ni fungsi dia sama macam lipstik, memberi warna pada bibir tapi tanpa kesan gloss atau shine. Ianya lebih ringan dari lipstik dan bila anda pakai, anda akan rasa macam tak pakai apa – apa kat bibir disebabkan tekstur dia yang teramat ringan.


last but not least. pre-order dibuka sehingga hujung bulan mei je ye. sila sms cik ways laju2 k. untuk maklumat lanjut boleh je sms cik ways. 


untuk yang nak magic cream and obuse lip tint. cik ways bagi offer. 1pcs cream + 4pcs obuse = rm50 aje. 

ikhlas dari HATI