rakan taulan :)

juz click if u like it..

Sabtu, Mei 18, 2013

CATHY DOLL L-GLUTATHIONE MAGIC CREAM


Salam semua. n hye to all silent readers. :)

since this magic cream mendapat banyak permintaan. cik ways nak buat review sekali lagi ni ha. 

dan cik ways sendiri dah ter fall in love with all this product. suka sangat. dengan compact powder dia, dia punya bb cream, and sekarang dah ada cc cream.

xpe2, nanti cik ways upload gambar ye. minggu ni busy siapkan esaimen. ape? ye, memang saya dah konvo but then cik ways amik upah wat esaimen master. so, boleh tambah income sikit kan. dari dok saja meng on9kan diri tu. :P

ok. ni review untuk magic cream tu. cik ways x kan recommend kalau x best ok. sebab im very selective sikit bab2 ni plus x berbaloi beli mahal2 kalau fuction dia x best. 

bukan nak kedekut ok, tapi as a customer kita perlu wat pilihan yang terbaek. kalau anda rasa saya punya harga mahal boleh nego lagi, kalau berpatutan plz war2kan. :)

cikways x juz amik untuk duit minyak + poslaju je. sebab tu cik ways wat pre-order. berbaloi la cikways nk pergi amik stok tu nanti. 

ok2. jom layan gambar ni. 



ok, bagi sesiapa nak order sms cik ways laju2 ok. 019 5158592
untuk pre-order stok akan sampai dalam 4-5 hari sebelum cikways proceed your order. 


ikhlas dari HATI