rakan taulan :)

juz click if u like it..

Ahad, Mei 19, 2013

TIADA LAMA TIADA BAHARU.. !!


Salam semua..! :)

whehoo. kali ni cikways nak wat entry yang special sikit untuk hampa semua. mai sini mai. nak habaq ni. ada good news..!!


bagi sesiapa yang ada blog atau ingin berjinak2 buat blog boleh la join group ni.
- korang ade blog?jom update kat sini


ok. sini cikways nak buat review sikit ye. kenapa hampa semua perlu join group ni:-

- hampa semua boleh promote blog sendiri kat sini.

- boleh juga promote entry2 yang best yang hampa tulis.

- untung2 boleh tambah income bagi yang buat bisnes on9.

- boleh tukar2 pendapat.

- tambah ilmu mengenai blog memblog ni.

- boleh tambah followers.

- boleh kenal2an. 

dan macam2 lagi boleh. so, bagi pembaca sekalian jom la kita join group tu. best2. :) tapi kalau hampa nak post sesuatu kat group tu hampa semua kena buat satu entry yang berkaitan dengan group tu dulu ye.

sekian sahaja entry untuk kali ini berkaitan group blog memblog.


******************

to all silent readers or pembaca setia blog cikways yang tak berapa menarik ini. cikways nak mintak jasa baik hampa semua sila la follow cikways n like page cikways nak add fb pun boleh.

.fb cikways

.twitter cikways

.page cikways

last but not least, pre-order masih dibuka ye. kalau nak place order sila booking dengan cikways. 3-4hari after bank in dah boleh dapat barang.




bagi obuse ni nanti cikways update k. ada 12 kaler semuanya. kalau hampa semua rajin boleh gugel la. n request kat cikways. best price cikways bagi kat hampa.



sekian, wassalam.

ikhlas dari HATI