rakan taulan :)

juz click if u like it..

Selasa, April 09, 2013

CATHY LOTION (Cathy L-Glutathione Magic Cream)


Salam semua...

ok, jom kta continue yg lepas tu ea...ok...sprti yang dktahui, cik ways mmg suka on9 shopping..tambah plak brang dengan harga yang berpatutan..xde la yg mahal2 tu.. 

kalo boleh nak jugak harga yang sgt2 murah, tpi barang yang sma..hihi.. + good quality. ala, mcm iklan kt tb tu..yang mahal yg xsmstinya bagus, yang bagus x smstinya mahal..ha, gitu la lebey kurang...

baju, tudung, makanan, skincare product, shiseido mask, collagen mask smua dah try...kasut je xbrani lagi.. :)
zalora pnah cuba skali...bli jubah dlm tu..ok, hrga dia..yang pasti bkn by Jovian Mandagie tu ye...xmmpu i... :D

ha, kali ni dok usha whitening lotion/sunblock dri korea tu.. Cathy L-Gluathathione Magic cream.. macam2 harga yang cik ways tgk..pling mhal RM60, n paling murah RM30..

Tingin jugak nk mncuba...hahah...actually cik ways lebih suka pakai produk organik/smulajadi la..contohnya, seaweed..:P kalo makan collagen pn xbrapa sgt for sure dia ada cmpur smthing.. kalo x xmgkin la ada effect yg bgus..kn kn.. tapi pa2 pn..plihan di tangan anda..

memandang ianya hanya lotion...external use only...so, i decide nk cri yang pling murah..so, da dpt..harga di bawah RM30..

mmg bkesan pn....ala, cm sublock gtu je..tpi xbrani le nak letak kt muka...kang xpasal2 naek jrawat...tapi try jugak..hihi.ok, smooth. kalau nak best better pakai cc cream cathy doll.

ok..lets see review + photo dri cik ways..




so, bagi yang nk cuba...boleh contct cik ways...cik ways bley bagi harga murah je untuk korang..bawah RM30 





kalo nak borong dari cik ways, cik ways bley bagi harga murah lagi..bwah RM28.. :)





nah...ni cik ways dh try..syok2..dia x mnyak...licin je..kalo kulit gelap jangan sapu banyak sgt taw, nti jadik kelabu cm buh cream gtu...serius mmg serasi..cik ways letak sikit je...xmaw nmpak cm tebal....tpi best..serius...


so, kt bawah ni ada lagi produk kalo korang nak cuba....sama je harga....tpi yang ni cik ways x pnah cuba lagi..nak harga murah bley cntct cik ways... :)




sekian sahaja review pada kali ini... :)


UPDATE!!!
JOM LIKE PAGE N BLOG BARU CIKWAYS NI..BEST PRICE..!!!

FB PAGE : HS BEAUTY PRODUCTS
BLOGSPOT : HS BEAUTY PRODUCTS

**cathy magic cream dah kembali kepada harga asal ye, dari APRIL lagi cikways buat promo. 

**anything pm cikways k.

**ada promo sekarang, valid till 14th july 2013. 

ok, cikways nk tambah gambo satu..





ikhlas dari HATI