rakan taulan :)

juz click if u like it..

Selasa, April 09, 2013

COME BACK..!!!



Salam semua...!!


*pergh..siap wat come back lagi ye ekau cik ways..hihi..


apa2, da lma sgt saya x menulis kt sni...huhu...rindu sy x? :P

msti la kan...haha

owh...byk sgt nk cite ni ha....


yg last year??should i update it...xprlu kot..xpe, nti i tulis special review utk last year ea...tggu taw..


*************************


kt sni cik ways nk ulaskan sikit pa yg cik ways buat...

dengan rasminya setelah bergelar Alumni UMS... buat pertama kalinya cik ways telah buka satu page secara officialnya melalui FB la.. cik ways wat on9shop... boleh layari + like + shopping kt sni ye. ProdukRumpaiLautCikWays ...

kt stu cik ways ada jual dried seaweed or rumpai laut kering.. secara runcit/borong...untuk harga yang lebih booommm power sila pm cik ways okeh...!! harga dari serendah rm6/100gm.. 




harga gred 2A dan 3A sama ye.. :)





 *ni plak sabun dari ekstrak rumpai laut...da 5 jenis...n yang terbaru tu dari As syifa'...yang 4 jenis tu da cmpur beras, papaya, n green tea...


 Alhamdullilah..stakat la ni dpat smbutan yang memberangsangakn....ye la, cik ways bukannya wat bsnes bsar2an pn..partime je... dari dok on9 saja tu bley la tmbah2 income...lepas la stakat nk topup + byr broadband i.. :)


 ha, ni plak cik ways beli on9..haha. cik ways pn kaki on9 jgak ni...mmndangkan cik ways beli banyak, cik ways nk bgi free gift bagi sesapa yang repeat order or beli lebih dari rm30...kalo yang nak beli collagen eye mask ni n shiseido mask ni cik ways jual 3pcs = RM5 je..untuk yang nak borong...harga serendah rm1/pcs.. boleh contct cik ways ye..

untuk respons yang lebih cepat boleh sms/call cik ways di talian 019 5158592



nah seketoi...hahha..testi dari cik ways sendiri..no edit2 ye..nak kata putih sangat2 tu xde la...sbb kulit cik ways ni kulit sawo matang gtu..lbih kurang la...tpi mmg nmpak prubahan la slpas mkan rumpai laut yang kaler kuning tu dlam sebulan..pasni cik ways nk try yang kaler ungu plak.. berat cik ways pn dh turun coz dlu naek smpai 5kg...skg dh trun 2kg..ok la kn...actually dia mnstabilkan berat badan anda..perut i pn da slim..serius...cuba la..!!!


*pheww.. -.-' pant menaip...actually xlunch lagi ni....ni pn dok edit dlm draft... ok, da banyak lagi cik ways nk crita..nti CW sambung len okeh..tata...


ikhlas dari HATI