rakan taulan :)

juz click if u like it..

Rabu, Disember 02, 2015

CARA HILANGKAN KETIAK BERPELUH DAN KETIAK BERBAU...!! :P

Wehuuu...

hahaha..mesti korang gelak kan..tengok tajuk post ni..

hello..jangan main2 taw... banyak ja orang yang hadapi masalah ketiak berpeluh ni tak kira la hang ni putih ka hitam ka kelabu ka.. orang yang berkulit putih pun mesti akan hadapi masalah ni.

ye la..dah namanya manusia dan kita semua mempunyai liang-liang peluh. (ya eh? ) :D

lebih kurang camtu la kan..

sapa yang ada masalah KETIAK BERPELUH, LECAK, LECAH semua la..hahahahah

hahahahahahahah....nak tergelak pun ada. nak2 pulak ada yang jenis peluh, lepas tu berbau pulak..haish..simpang aih..dah berpeluh, berbau..lepas tu ketiak jadi hitam pulekk..adoiii. :D


dah2. make it short k.

xmaw la gelak2.

yang berpeluh n berbau tu sebab toksin banyak dalam badan. if nak kurangkan apakata anda detox dulu. minum la glenxtea yang beli beli kat watson tu, (nanti la cikways buat entry lain tentang detox)

ok, back to the topic.

bawah ni cikways nak bagi solution yang memang debabaoom n berkesan punyala...sebab apa, sebab semua ni cikways dah try.


n then yang paling berkesan sekali untuk hindarkan dari masalah ketiak berpeluh n berbau ni..product ni je yang berkesan dengan i ols. dulu i ols pun ada jugekkk masalah ni..but for now, setelah meningkat dewasa (ewah) dah pandai urus diri.


ha...ni dia la produk yang cikways guna tu..
memang amat2 berkesan la..xkan ada kesan peluh n berbau langsung (for me la)

cikways beli yang kaler biru tu..yang original..kat guardian..range harga dalam RM56 ke atas. xlebih dari RM60. yang kecik punya la. 


cara pakai dia senang ja.

pakai time sebelum tidor..sebab time tidur kita kurang berpeluh.

selepas mandi..pasti ketiak anda kering..keringkan dengan kipas or ekon. jangan dengan hair dryer plak..kang merekah ketiak2 tu ceq oii..

ok, lepas ketiak dah kering. pakai mcm deodorant biasa. sekali dua roll on ja. biarkan kering sepenuhnya. jangan pakai time ketiak basah sebab nanti ketiak anda la yang akan rosak. xcaya cuba try. pedih ketiak tu.

wohoooo...esoknya. mandi macam biasa. lepas mandi. u ols tgk, for sure ketiak tak berpeluh dan berbau dah. depend on you la nk apply deodorant or x. sebab ketiak dah xberbau. yeayyy!!

perspirex ni pakai 3/5 hari sekali ja. bila yang anda rasa perlu ja. bila dah 4 kali pakai tu. anda akan rasa perubahan yang ketara. serius. sila cuba. jangan pakai hari2 plak. bahaya nanti. sebab apa? dah orang kata pakai 3-5 hari sekali ja, tanya pulak. dah, jangan cakap banyak. sila p beli..!!

benda apa pun kalau kita amik berlebihan mesti akan bagi kesan kat kita kan. so, ikut la nasihat yang dah berpengalaman.

bagi cikways, harga memang berbaloi. sebab tahan lama. cuma bau dia cikways xsuka sangat. 

dah, xlarat nak taip panjang.

sebarang pertanyaan boleh la tinggal diruang komen

xpun u ols whatsapp ja cikways. :* 
+60194451202



ikhlas dari HATI