rakan taulan :)

juz click if u like it..

Isnin, Jun 03, 2013

PRODUK CATHY

Salam semua

nak habaq my ni. promosi untuk CATHY lotion dah habis k.


so, kat sini cikways nak update produk2 terbaru dari CATHY dan harga nya sekali k. u all boleh request nak yang mana.


sekarang ni cikways just buat penghantaran hanya pada hari KHAMIS sahaja ye. hari2 lain jadual cikways dah penuh. harap bersabar menunggu. untuk serius buyer only.


ha, lagi satu minggu lepas ada customer yang dah bank in lepas tu sms n call cikways xdapat kan.. cikways mintak maaf banyak2 k. cikways kat luar MALAYSIA waktu tu. berjalan-jalan sebentar.


ok. jom layan mata tengok produk2 terbaru ni. 






CATHY DOLL SPEED WHITE CC CREAM SPF50+PA+++

Cathy Doll Speed White CC Cream mengucapkan selamat tinggal kepada Krim BB kerana Krim CC dapat menyembunyikan kedut, liang terbuka & akan membuatkan kulit berseri sepanjang hari

Ia merupakan evolusi terkini yang dapat membuatkan kulit kelihatan cantik berseri spanjang hari & dapat menghilangkan kulit kusam.

Ia sangat mudah digunakan & dapat menutupi kesan cela atau tidak sekata. Jurusolek di Korea menggunakan Krim CC ini kerana ia mengandungi kolagen dan dapat menghalang dari kulit kelihatan berminyak.

Ia juga mengandungi SPF50+ PA+++ iaitu penghalang daripada sinaran matahari.

Fungsi :

Digunakan seperti krim BB pada kulit wajah.







CATHY DOLL SWEET DREAM WATER PLASH ESSSENCE

Teknologi Nano dan komposisi air mineral dari pergunungan Korea dengan campuran L-Glutathione.
penyelenggaraan keadaan permukaan kulit.
padat dengan air ke permukaan sel kulit anda.
hasilnya kulit anda lebih putih , segar dan bersih semulajadi.
berat:30g








CATHY DOLL CHILLI BOMB SEXY FIRMING CREAM

KEBAIKAN / KEGUNAAN :
* Menyelesaikan masalah lemak yang tebal, krim ini berupaya memecahkan lemak yang terkumpul
* Krim yang bertindak cepat menyerap dan bau yang nyaman
* Membantu memecahkan selulit sekaligus menghilangkan kesan2 selulit yang terdapat di paha serta perut anda

CARA PENGGUNAAN :
1) Picit sedikit krim ditangan
2) Sapukan pada bahagian yang diingini
3) Biarkan sehingga nyaman
4) Elakkan dari mata, kanak2








cathy doll bb cream L-Glutathione spf59 PA+++

KEGUNAAN
seperti faundation yg biasa kita guna cuma spf dia lg tinggi dari faundation biasa kita guna..yg lg best sbb ada formula LGlutathione..sangat bagus untuk kita yg selalu terkena cahaya matahari terik..dengan adanya SPF59 ia mampu menghalang dri sinar UV yg membuatkan kulit muka makin gelap/ sunburn..

*sesuai untuk semua jenis kulit
*mencerahkan kulit wajah
* Menutupi cela di muka (bintik bintik, pigmentasi, tompok putih, warna kulit tidak sekata, akne, parut, lingkaran hitam sekeliling mata] tanpa menyumbatkan pori/merosakkan kulit
* Sebagai bedak asas dan ‘concealer’ [menjadikan solekan asas untuk wajah begitu mudah dan cepat]
* Sifat merawat melembapkan dan menghaluskan kulit
* Menggalakkan regenerasi kulit untuk mengekalkan kulit muda
* Pelindung UV menghasilkan kulit sihat (SPF 59)
* Melambatkan penuaan [merawat kedut]
* Mencerahkan kulit
* Warnanya dicipta untuk orang Asia
* Tekstur ringan sesuai untuk cuaca panas/tropika

ORIGINAL PRODUK KOREA. SANGAT LARIS DAN HOT DALAM PASARAN...SEMAKIN DPT PERHATIAN RAMAI...










New !!! Cathy Doll Raise Your Hands Up !!!
Unt Kecerahan Bawah Ketiak

Kini dengan menggunakan Cathy Doll Raise Your Hands UP, anda xperlu lg rasa malu atau segan mengangkat tangan untuk mendedahkan ketiak kerana warna kulit yg tidak sekata....
Dengan menggunakan Cathy Doll Raise Your Hands Up, anda boleh menggunakan apa jua trend terkini....


KETERANGAN PRODUCT :
Cathy Doll Raise Your Hand Up (Armpit Toner) - Mampu mencerahkan serta memutihkan area bawah lengan / underarms...
Mampu membersihkan serta memberi kelembapan di bahagian underarms / bahagian pelipat kaki / siku...
Cathy Doll Raise Your Hand Up (Armpit Toner) - Boleh digunakan selepas bercukur samada di bahagian kaki mahupun ketiak.
Ia akn melambatkan proses pertumbuhan bulu ketiak & mengetatkan liang roma malah akan melicinkan permukaan tersebut.
Cathy Doll Raise Your Hand Up (Armpit Toner) - mengurangkan bau yg kurang menyenangkan.

FUNGSI :
Mencerahkan bahagian bawah kulit & tempat2 tersembunyi
Membersihkan sel-sel kulit mati serta memperlambatkan pertumbuhan bulu
Melembabkan kulit
Melicinkan kulit serta sekatakan warna kulit
Mengurangkan serta menghilangkan bau badan yg kurang enak.
Mengecilkan pori2 setelah bercukur.

CARA MENGGUNAKAN :
Picit toner dengan menggunakan kapas & sapukan / lapkan di bahagian bawah ketiak…
Boleh juga di gunakan di bahagian lengan ….
Armpit Toner ini boleh digunakan selepas bcukur..








BOYA Q10 L-Glutathione Whitening Skin Mask for Face & Body
140ML
Made in korea
Formulated japan

Skin Mask BOYA Gluta Q10 adalah formulasi terbaru untuk menjadikan kulit putih kemerah-merahan (merah jambu). Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain.

Gel tidak melekit ini didatangkan dengan kepekatan Q10 glutathione dan perbezaan akan nampak ketara dari penggunaan yang pertama. Lihat keajaibannya secara jelas dalam masa 7 hari!

Bersihkan tubuh terlebih dahulu dan dilap kering. Sapukan gel ke badan dan wajah sebelum tidur. Tidak perlu dibilas. Gunakan secara berterusan selama 7 hari.

Menyerap Gluta terus ke dalam kulit anda. Mengembalikan keremajaan kulit dan mencerahkan hanya dalam masa 7 hari. Memurnikan dengan menahan melanin serta menyegarkan.

Mengurangkan kedutan, mengelak jerawat dan jeragat. Terbukti sangat baik untuk kulit dan popular seluruh dunia.

Bagaimana menggunakan:

Sapu seluruh badan dan muka sebelum tidur. Sebaiknya biarkan selama 8 jam. Tidak perlu membilas.

Kandungan : Q10.Collegan ,Extra L-glutahione .mineral,aqua,arbutin ,vitc
Diiktiraf : GD FDA

Size : 140ML



semua produk CATHY di atas berharga RM30





yang ni mandian pulak 750ml, cikways bagi RM40 

CATHY CHOO SHOWER GEL 
750ml

#Glutathione dan plasenta
#Gel mandian campuran emas 24K
#Anti-Aging shower gel
#Dapat menjadikan kulit lebih licin
#Lembab dan mencerahkan
#Membantu peredaran darah yang baik
#Gel mandian ANTI PENUAAN
#Lihat kesan dalam pengunaan 18 hari sahaja.
Cathy Choo 24K Active Gold Fragrance Shower Gel
750ml

New shower gel formulated with pure gold and intense than ever.
The dull skin to clear up.
The rough skin noticeably soft and smooth.
The Special. The ingredients are exactly the same. Fermentation with beauty. Improves skin clarity. Plasma Zenta placenta. Firming the skin. As the night is young, fresh blocks of skin firming collagen firm. And a 99.99% pure gold, mixed in a shower gel. Add the white on the other link. Without irritating the skin soft. Only if it's pretty clear

TAKE NOTE : How to use. Take a shower instead of soap, a bath every day. You should rub the skin all over your skin to leave it for 1-2 minutes to penetrate deep into the skin well. Then rinse with water.


****Semua barang tidak termasuk postage lagi ye. postage guna pos laju ye, ikut berat. :)




FREE GIFT UNTUK SETIAP PEMBELIAN ok. :)



ikhlas dari HATI